Paljonko maksaa? Kauanko kestää? Lue ohesta usein kysytyt kysymykset verkkosivuista. Kannattaa katsoa myös vuonna 2021 järjestetty Ask Me Anything kysymyspalsta.
Kyllä, mutta tietyin reunaehdoin. Ensimmäisenä haluamme vilaista sivustoa ja katsoa millä/miten se on toteutettu. Sanomattakin selvää, että verkkosivujen täytyy olla rakennettu WordPressiä hyödyntäen. Edellytämme myös teknisen auditoinnin kaikille sivustoille, jotka eivät ole Digitoimisto Dude Oy:n toteuttamia, ihan siitä syystä, että tiedämme mitä odottaa.
Kannattaa harkita sivustouudistusta, jos verkkosivunne
Jos jatkokehityskumppani kiinnostaa, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!
Katso myös:
Kyllä, mutta ilman SSH/SFTP-oikeuksia. Koska me avoimesti puhumme "WordPress-ylläpidosta", meiltä kysytään palvelua myös jonkin verran erikseen, ilman että olisimme sivuston toteuttajaosapuolena.
Jos haluat tästä kolmannen osapuolen toteuttaman sivuston meidän WordPress-optimoidulle palvelimelle ja ylläpitoomme, haluamme sitä ennen tehdä sivustollenne teknisen auditoinnin, jotta pystymme varmistumaan tietoturva-asioista. Läpikäynnin jälkeen teemme tarjouksen ylläpitosopimuksesta. Kysy lisää ottamalla yhteyttä.
Aiheesta lisää blogissamme:
Meillä jokaisella verkkosivuprojektilla on projektipäällikkö. Hän pitää huolta, että projekti pysyy sekä kustannusten että aikataulun puolesta sovituissa raameissa ja että tieto kulkee asiakkaan ja Duden tiimin välillä. Projektipäällikkö myös tapaa asiakkaan säännöllisin väliajoin ja esittelee projektin edistymistä.
Tämän lisäksi käytämme projektityökalua, jossa asiakas voi läpinäkyvästi sekä seurata edistymistä että käydä keskustelua projektiin liittyvistä aiheista.
Lue myös:
Jos löytyy rajapinta, sen voi integroida!
Useilla yrityksillä on nykyään useampi erillinen järjestelmä, joista ainakin yhden integroiminen on tarpeellista ja viisasta. Saman tiedon kahdessa paikassa ylläpitämisestä päästään eroon ja prosesseista saadaan käyttäjälle yhtenäisempiä kokemuksia.
Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia integraatioita ja hieman huonompikin rajapinta taipuu meidän käsissä. Olemme toteuttaneet integraatioita mm. seuraaviin: Likeit, Opintopolku, Vitec Avoine, Procountor, Visma InSchool Primus, HubSpot, STT, Paytrail, MS Graph, Nettix Pro, Recruitee, Salesforce, Autosofta, Tixly, TimeCMS, Doerz, Hellewi.
Esimerkkejä toteuttamistamme integraatioista:
Haluamme aina ylittää itsemme sekä yllättää asiakkaamme. Kun asiakas tuntee saaneensa enemmän kuin alun perin tilasikaan, olemme onnistuneet.
WordPress ei ole pelkästään alusta verkkosivuille. Kun tietää mitä tekee, saa sen taipumaan myös isompien projektien tarpeisiin kustannustehokkaasti ja pakettina joka kasvaa näppärästi verkkopalvelun mukana.
Takataskusta löytyy muun muassa
Mielessä vähän suurempi savotta? Verkkolehti? Verkkokauppa? Kirjautumisen takana olevat sisällöt? Käyttäjien kanssa vuorovaikuttava kokonaisuus? Tai jotain ihan muuta? Onnistuu!
WordPress ei ole pelkästään alusta verkkosivuille. Kun tietää mitä tekee, saa sen taipumaan myös isompien projektien tarpeisiin kustannustehokkaasti ja pakettina joka kasvaa näppärästi verkkopalvelun mukana.
Toteutamme verkkosivut räätälöitynä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Valmisteemat eivät tule kyseeseen, vaan asiakkaamme saavat aina juuri heitä varten suunnitellun visuaalisen ilmeen ja teknisen toteutuksen.
Duden toteuttaman sivuston kanssa on helppo elää ja kasvaa vuosia eteenpäin. Sivuston kaikki sisältö kuvia myöten on asiakkaan itse helposti päivitettävissä.
Blogista löytyy kosolti lisää tietoa tavoistamme toimia:
Meiltä tietysti! Dudella on omat WordPress-optimoidut palvelimet monesta hyvästä syystä. Yleensä verkkosivujen tekijät joko laittavat sivutilan/webhotellin etsimisen asiakkaan vastuulle tai pieraisevat tunnukset ties mihin hostingpalveluun, josta ei ole mitään käryä. Meidän kautta sinun ei tarvitse huolehtia tästä.
Olemme tarjonneet ylläpitopalvelun nimellä kulkevaa yhdistettyä hosting- ja ylläpitopalvelua asiakkaillemme alusta asti siksi, että silloin kun sivut menee nurin ei asiakkaan tarvitse turhautua kun puhelimesta kuuluu vain odotusmusiikki, eikä meidän tekijöinä tarvitse turhautua silloin kun asiakkaamme sivusto ei toimikaan. Myös päivitykset, julkaisupuuhat ja muut ovat paremmin hanskassa kun sivusi majailevat meillä eikä muualla.
Jatkokehityspyrähdyksissä jokainen toimeksianto sovitaan erikseen könttähinta. Yllättäviä laskuja et meiltä saa, eikä kohtuullisista pikkumuutoksista peritä mitään, jos olet ylläpitopakettimme piirissä. Isommissa ja vaativimmissa jatkuvissa projekteissa meidän kanssa on myös mahdollista solmia tapauskohtaisesti kuukausikehityssopimus.
Kyllähän tässä työtunneista puhutaan. Mitä enemmän toiveita asiakkaalla, sitä enemmän tunteja meillä menee niiden toteuttamiseen.
Tunteja projektiin uppoaa yleensä 100-300 tuntia projektin laajuudesta riippuen. Tunnit sisältävät kaikenkattavan aloitustyöpajan, materiaalin koostamista ja siihen perehtymistä sekä asiakkaaseen, kilpailijoihin ja toimialaan tutustumista ja ennen kaikkea suunnittelua. Sivuston etusivuun ja muihin näkymiin mietitään käyttöliittymä ja visuaalinen ilme, joiden merkeissä istutaan jälleen alas ja jutellaan.
Kun tarvittava visuaalinen paketti on kasassa ja siitä on tullut mieluinen, siirrytään tekniseen toteutukseen, joka jaetaan meillä front- ja back end -kehitykseen (suomeksi: sellaisen koodaamista, joka määrittelee miltä kaikki näyttää eli front end ja miten kaikki toimii eli back end). Lopuksi usein vielä istutaan porukalla alas ihmettelemään, että miten tulikin taas näin erinomainen sivusto tehtyä.